Iga unistus

võib olla investeering
Vaata lähemalt SIIT Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta

Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta

1. mail 2017

„Kohalikud toitumistavad on Eesti erinevates piirkondades mõnevõrra erinevad ning tänavu on kõigil võimalik just Peipsi toidukultuuriga paremini tuttavaks saada,” ütles MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök projektijuht Triinu Akkermann.

 

Peipsimaa toidupiirkond ulatub nelja maakonda - Ida-Virumaale, Jõgevamaale, Tartumaale ja Põlvamaale.

 

Juhtimaks tähelepanu Eesti toidukultuuri mitmekesisusele, valitakse alates eelmisest aastast piirkond, et siis sealsele toidule tavapärasest suuremat tähelepanu pöörata.

 

Koos tiitliga anti Alatskivi lossis Peipsimaale üle ka 1,5 meetri pikkune kahvel. Eelmisel aastal oli kahvel hiidlaste käes.

Vaata lähemalt SIIT

Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta
Oktoober 2017
ETKNRLP
      1
234567 8
9 10 11 12 13 1415
16171819202122
23242526272829
3031     
Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta
Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta
Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta

Kohalik tegevusgrupp
Peipsi-Alutaguse Koostöökoda - PAK on Leader tüüpi kohalik tegevusgrupp, mis pakub kaasabi elukeskkonna kaasajastamisel ja parandamisel.

Strateegia
Elukeskkonna parandamine sotsiaalse ja toetava infrastruktuuriga. Loodus- ja kultuuripärandi mitmekülgsem ning efektiivsem kasutamine.

Projektitoetused
Loe lähemalt projektitaotluste vastuvõtuaegade ja projektitaotluse tingimuste kohta toetuste sektsioonis. Vaata uute voorude teated uudiste all.

Kontaktandmed
Peipsi-Alutaguse Koostöökoda,
Tartu mnt 49, Iisaku 41101,
tel +372 56208461, +372 33 93 599, Saada e-mail

Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br> Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br> Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br>  Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br> Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br> Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br> Peipsi-Alutaguse Koostöökoda<br><br>











 Organisatsioon Organisatsioon Organisatsioon 

Veebidisain aara.ee

Alatskivil avati Peipsi maitsete

Alatskivil avati Peipsi maitsete

„Kohalikud toitumistavad on Eesti erinevates piirkondades mõnevõrra erinevad ning tänavu on kõigil võimalik just Peipsi toidukultuuriga paremini tuttavaks saada,” ütles MTÜ Peipsimaa Kogukonnaköök projektijuht Triinu Akkermann Peipsimaa toidupiirkond ulatub nelja maakonda - Ida-Virumaale, Jõgevamaale, Tartumaale ja Põlvamaale

Alatskivil avati Peipsi maitsete aasta

www.pakmty.ee © 2016 Peipsi-Alutaguse Koostöökoda »